+380 67 8485881
nataliya.kotulska@rogearson.com

10 Aug 2020

RCC Lunch Diary

На цьому тижні ми почали опитування «Який рівень довіри у вашої команди?» та виявили, що вам цікава тема довіри, але сам тест у гугл формі не є зручним в користуванні. Тому ми завантажили тест на іншу платформу та розмістили тест на сайті Rogearson Coach Center.
Зверніть увагу на те, що ви можете підвищити продуктивність команди шляхом підвищення довіри. Якщо ви залишите свій e-maile, коли будете заповнювати тест, ми подаруємо вам безкоштовний доступ до онлайн-тренінгу про довіру в команді (див.нижче). Також на сайті, в меню, з’явилася нова опція “ТЕСТИ” (очікуйте ще).


Крім того, ми зробили запит до Чарлі Переліна, якого ви знаєте, як PM проєкту «Хаббл», засновника тренінгової компанії 4D Systems, автора книги «Як НАСА будує свої команди» та ментора нашої команди тренерів, дозвіл на розміщення його відеоролика про «Хаббл» на нашому каналі.

Ми дуже раді, що отримали його. Антон Ковальов, наш ко-тренер, підготував вже переклад цього відео українською мовою та готує субтитри для вас. Також ми продовжуємо працювати над програмою онлайн-тренінгу «Як за допомогою 4-х кроків побудувати довіру в команді? 4D Systems NASA.»
У відповідь на ваші запити надати перелік послуг Роджерсан Коуч Центру з їх вартістю на наступному тижні ми викладемо їх на сайті.
Зустрінемось наступного тижня, гарного настрою та натхненної праці!

хочу на тренінг