+380 67 8485881
nataliya.kotulska@rogearson.com

23 Jul 2020

RCC Lunch Diary

Друзі, це перший вихід ланч — щоденника Rogearson Coach Center. Наша команда тренерів буде створювати його для вас регулярно. Ми будемо розповідати вам про те над чим працюємо, які події для вас готуємо, що проводимо та впроваджуємо нового та корисного. Записи в щоденнику буду робити я, Наталія Котульська CEO компанії, під час ланчу. 

Будемо раді, якщо що ви теж знайдете хвилинку в обідній час для перегляду нашої сторінки на сайті www.rogearson.com.
    У п’ятницю, 24 липня ми починаємо досліджувати як учасники та лідери українських команд бачать та відчувають довіру у своїх командах.

Всі учасники опитування отримають результати дослідження та безкоштовний доступ до тренінгу-онлайн “Як за допомогою 4-х кроків побудувати ДОВІРУ в команді?”

  Ви можете пройти анонімно тест “Рівень довіри у вашій команді»

Як тільки завершиться опитування ми проведемо для вас тренінг-онлайн про довіру в команді. Програма тренінгу ще в роботі, так як чекаємо результатів опитування, щоб обговорити найбільш актуальні проблеми та підібрати інструменти, щоб їх вирішити.

На цьому тижні ми налаштовуємо тест з індивідуальної  оцінки членів команди та її  лідерів за системою NASA (IDA). За допомогою цього тесту ви легко можете визначити свою особисту продуктивність, як лідера команди, або її учасника (українською мовою).

До речі, оцінка продуктивності вашої команди (TDA) за методом 4D Systems NASA вже відмінно працює, тому запрошуємо (замовити оцінку ви можете, надіславши на пошту nataliya.kotulska@rogearson.com.

Також буде створено закриту групу для лідерів, які реєструються на онлайн-курс за 4D Systems NASA https://4d-systems.rogearson.com/

Ми підготували для вас відео з українськими субтитрами, де ви можете ознайомитись з досвідом Чарлі Переліном, ментором нашої команди .

Крім того, ми вже підготували платформу та все необхідне обладнання для запису відео – лекцій. Які включатимуть курс «Продуктивна команда на всі 100%. Побудуй команду за 4D Systems NASA» https://4d-systems.rogearson.com/

Позавчора ми отримали від Чарлі Пелерина оновлені матеріали до тренінгової програми 4D Systems NASA: workbook, нові слайди до основної презентації та інформацію про самого Чарлі, яка допоможе більше зрозуміти, чому та як 4D Systems працює.

 Тепер ми з вами теж знаємо, що Дэвид Фриджерио, сценарист з Лос-Анджелеса, написав фільм про життя Чарлі та Хаббла.  Крім того, «4D Systems», яку заснував Чарлі принесла йому 50 мільйонів доларів. І багато команд, такі як General Electric, Ford заробили в рази більше після того, як почали працювати за принципами системи 4D Systems NASA.

Також на українську мову тренери перекладають тренінг-онлайн “Кисень1.0” та ввели обмеження тренінгової групи до 16 учасників, який відбудеться 19 серпня www.facebook.com/events/732037870887938/.

Сподіваємось, що наступного тижня ми порадуємо вас смачними новинами про наступні події.

хочу на тренінг