+380 67 8485881
nataliya.kotulska@rogearson.com

Тренінг-практикум:Досягнення максимальної ефективності команди по 4D-System NASA





"Лідер - це той, хто бачить те, чого інші не бачуть."

3 модулі по 3 дні Старт 03 червня
04 червня
05 червня
Вартість для учасника програми 18000 грн.
Заповніть реєстраційну форму

Що таке 4D-System?
Унікальність технологій по 4D System полягає в тому, що їх ефективність перевірена на технічних та управлінських командах в NASA. Застосовуючи їх регулярно, ваші команди зможуть стабільно розвиватися та виходити на якісно нові рівні результативності. Цікаво, при цьому вам не треба шукати заміну існуючому Лідеру та членам команди – працюємо з тими, кого маємо.
Система створена вченим, директором Департаменту Астрофізики NASA Чарльзом Дж. Переліном, який, як вчений звик спиратися на факти, на статистику, шукати незаперечні докази, прослідковувати та вимірювати результати. Астрофізик 15 років керував проектами в NASA. Команда астронавтів під його керівництвом запускала та ремонтувала Hubble у відкритому космосі. Проекту коштував 1,7 міліардів доларів. Дпроводив тренінги для керівників космічних проектів НАСА.

4D System – найрезультативніша система по будуванню та розвитку команд, яку вже успішно використовують 18000 команд по всьому світу в Японіїї, США, Германії, Норвегії, Польші, Китаї. Система довала свою ефективність на комадах керівників проектів NASA.

Команда Rogearson Coach Center два роки вивчає систему створення команд по технологіям NASA, отримуючи прямі консультації від Чарлі Пеллеріна за допомогою яких ми розробили та адаптували для вас тренінг українською мовою та використали найкращі тренінгові технології для розвитку команд (США, Британії та інші)

хочу на тренінг